Felicitări studenților și masteranzilor Facultății de Drept și Administrație Publică!

Dragi studenți și masteranzi, 

Începutul unui nou an universitar este întotdeauna un moment plin de entuziasm și promisiuni, iar pentru voi, cei de la Facultatea de Drept și Administrație Publică, acesta este un moment special în drumul vostru către cunoaștere și dezvoltare. 
Vă felicităm pentru alegerea voastră de a urma această cale dedicată studiului legilor și administrației publice. Vă încurajăm să abordați acest an cu inima deschisă și mintea deschisă, să vă dedicați pasiunii voastre pentru drept și să învățați din plin din fiecare oportunitate pe care o întâlniți pe parcursul acestui drum academic. 
Nu uitați că sunteți însoțiți de profesori dedicați, resurse academice bogate și colegi talentați. Lucrați împreună, inspirați-vă unii pe alții și construiți punți către cunoaștere și succes. 
Pe măsură ce vă apropiați de noi provocări și realizări, aveți încredere în voi și în puterea voastră de a face o diferență în lume prin cunoașterea voastră.
Indiferent cât de dificilă va fi călătoria, nu uitați că fiecare pas înainte vă aduce mai aproape de visurile voastre. 
Să vă bucurați de fiecare moment al acestei experiențe academice și să aveți un an universitar plin de succese și împliniri. 

Cu cele mai bune urări de succes și inspirație,  

Decan, 

Facultatea Drept și Administrație Publică 
Dr., lector universitar Vitalie JITARIUC