BUN VENIT LA Facultății de Drept și Administrație Publică

Dragi studenți, colegi și prieteni, În numele Facultății de Drept și Administrație Publică și a întregii mele echipe, vă urez „Bun venit pe site-ul Facultății Drept și Administrație Publică”! Pe paginile noastre electronice veți găsi toate informațiile despre misiunea pe care o avem, activitățile didactice și științifice, programele de studiu și alte oportunități oferite de facultate.

Facultatea noastră promovează un proiect educațional ancorat în valori ambițioase și puternice, exprimate prin spiritul integrității, umanității, democrației și datoriei civice. Programele noastre academice sunt concepute pentru a vă ajuta să vă realizați și să vă îndepliniți visurile și aspirațiile. Ne-am angajat să pregătim studenții pentru provocările perioadei în care ne aflăm, pentru viața într-o comunitate prosperă, dar și în continuă schimbare. Prin urmare, avem o sarcină ambițioasă, să formăm specialiști calificați și competitivi, capabili să ia decizii competente în cele mai dificile situații, să răspundă cerințelor domeniului profesional ales, DREPT ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ.

Realizările Facultății de până acum, precum și succesele absolvenților noștri, reprezintă o dovadă a faptului că ați făcut alegerea corectă. De aceea, avem grijă ca atmosfera dinamică de la Facultatea de Drept și Administrație Publică să ofere un mediu stimulativ, intelectual, în care succesul studenților să fie o prioritate.

Suntem întotdeauna bucuroși să vedem și să avem la facultatea noastră tineri bine intenționați și ambițioși, orientați spre carieră de succes în domeniile dreptului și administrației publice.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au făcut deja alegerea în favoarea Facultății noastre pentru obținerea calificărilor în domeniile Dreptului și Administrației Publice

În calitate de parteneri în devenirea dumneavoastră profesională, suntem alături inspirându-vă curaj și motivare pentru a fi ceea ce vă doriți.

Vă mulțumim că ați vizitat pagina noastră web. Suntem alături de dvs, nu doar virtual. Nu ezitați să ne contactați!

 

Cu sinceritate,

Decanul Facultății Drept și Administrație Publică, Filipov Ina