BUN VENIT LA Facultatea de Drept și Administrație Publică

Stimați studenți, prețuită comunitate academică, dragi colegi, prieteni și parteneri.
În numele Facultății de Drept și Administrație Publică și a întregii mele echipe, vă urez „Bun venit pe site-ul Facultății Drept și Administrație Publică”.
În aceste pagini virtuale, veți găsi un conținut informațional relevant referitor la misiunea noastră fundamentală. Suntem dedicați dezvoltării și promovării cunoașterii în domeniile Dreptului și Administrației Publice, contribuind activ la formarea viitoarelor generații de profesioniști competenți și implicați social.
Dragi colegi și parteneri apreciez înalt activitatea dumneavostră prodigioasă și sunt onorat să fim alături.
Stimați studenți vă exprim recunoștința noastră pentru că sunteți parte a acestei minunate comunități academice. Suntem mândri de fiecare dintre voi, de angajamentul vostru pentru cunoaștere și dezvoltare, și suntem onorați să vă avem alături în călătoria voastră educațională.
Facultatea noastră este un loc al descoperirilor, al învățării și al creșterii personale și profesionale. Fiecare dintre voi aduce o contribuție valoroasă la atmosfera noastră academică. Dorim să depășiți de fiecare dată așteptările noastre și să reprezintați un izvor de inspirație pentru întreg mediul academic și social.
Vă încurajăm să vă implicați activ în viața facultății, să colaborați cu colegii și profesorii și să vă implicați în proiecte care vor contribui la evoluția traseului ales. Împreună, putem construi un mediu în care fiecare individ să prospere și să-și atingă potențialul maxim.
Vă asigurăm că suntem mereu aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ghida în parcursul vostru academic. Încrederea noastră în voi este nemărginită, iar reușitele voastre ne umplu de mândrie și satisfacție.
Francisc de Assisi spunea: ”Începe prin a face ce e necesar. Apoi fă ce e posibil. Apoi ai să-ți dai seama că deja faci ce credeai că este imposibil.”
Vă mulțumim pentru prezența voastră și pentru contribuția voastră de neprețuit!

Cu respect și admirație, Decan al Facultății de Drept și Administrație Publică. Dr., Vitalie JITARIUC