Felicitări dragi studenți!

Dragi studenți,

Astăzi sărbătorim cu bucurie și entuziasm Ziua Studentului, o ocazie specială pentru a vă celebra pe voi, tinerii dornici de cunoaștere și de aventuri academice. Sunteți viitorul, speranța și energia noastră, și această zi este dedicată în totalitate vouă.

În fiecare zi, ne uimiți cu curiozitatea voastră nesfârșită, cu pasiunea voastră pentru descoperire și cu dedicarea voastră față de educație. Fiecare moment petrecut în sălile de clasă, în laboratoare sau în bibliotecă este o investiție în propria voastră dezvoltare și în construirea unui viitor mai luminos.

Ați ales să parcurgeți această călătorie academică, ceea ce dovedește încrederea voastră în potențialul vostru și în capacitatea de a schimba lumea prin cunoaștere. Sunteți într-adevăr niște luptători pentru viitor, gata să înfruntați provocările și să vă atingeți obiectivele.

Sărbătoriți această zi cu inimile deschise și cu entuziasm, și să nu uitați să vă bucurați de fiecare moment din această călătorie academică. Aveți un drum lung înainte, dar fiecare pas vă aduce mai aproape de realizarea visurilor voastre.

La mulți ani, dragi studenți! Vă dorim sănătate, inspirație și succes în toate eforturile voastre academice și personale. Continuați să străluciți și să ne mândrim cu voi!

Cu căldură și admirație,

Decan,

Facultatea Drept și Administrație Publică

Dr., lector universitar Vitalie JITARIUC